Paskelbimo data 2021-12-22

Maisto produktų pirkimas, VUL SK Nr.2890

VšĮ Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos vykdo tarptautinį pirkimą „Maisto produktų pirkimas, VUL SK Nr.2890”. Pirkimo objektas apibūdinamas šiais BVPŽ kodais: 15800000 – Įvairūs maisto produktai, 15110000 – Mėsa, 15200000 – Paruošta ir konservuota žuvis, 15600000 – Grūdų malūno produktai, krakmolas ir krakmolo gaminiai, 15331400 – Konservuotos daržovės arba daržovių konservai, 15331170 – Sušaldytos daržovės, 15332290 – Džemai, 03111000 – Sėklos, 15332410 – Džiovinti vaisiai, 03222321 – Obuoliai, 03222320 – Obuoliai, kriaušės ir svarainiai, 03222000 – Vaisiai ir riešutai, 03222110 – Atogrąžų vaisiai, 03222200 – Citrusų vaisiai, 03221410 – Kopūstai, 15331142 – Perdirbti kopūstai, 03212100 – Bulvės, 03221300 – Lapinės daržovės, 03221113 – Svogūnai, 03221000 – Daržovės, 03221112 – Morkos, 03221111 – Burokėliai, 03221270 – Agurkai, 15872300 – Prieskoniniai augalai, 03221240 – Pomidorai, 03221260 – Grybai, 15551300 – Jogurtas, 15511000 – Pienas, 15500000 – Pieno produktai, 15530000 – Sviestas, 15512000 – Grietinė, 15512900 – Plakti tinkama grietinėlė, 15542100 – Varškės sūris, 15541000 – Stalo sūris, 15811100 – Duona, 15811200 – Bandelės, 15842300 – Konditerijos gaminiai, 15821200 – Saldieji sausainiai, 15851000 – Miltiniai produktai, 15871260 – Padažai, 33692300 – Enterinis maistas, 15884000 – Kūdikių maistas.

Skelbimas Dokumentai